3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

WC Ontstoppen Spijkenisse

Wij beëindigen uw WC verstopping!

WC Ontstoppen Spijkenisse

WC ontstoppen Spijkenisse? Een wc verstopping verhelpen is een klus die de meeste mensen liever niet zelf doen. Wij begrijpen dit heel goed want een verstopte wc kan ook gepaard met drijvende uitwerpselen en een naar luchtje.

Wilt u de verstopte wc zelf verhelpen? Gelukkig zijn er een aantal manieren om de wc zelf te ontstoppen. Deze methodes hebben wij voor u uitgewerkt op deze pagina.

Wilt u u de verstopte wc laten ontstoppen door een vakman? Neem dan gerust contact op met WC Ontstoppen Spijkenisse op 0181 202 692 om uw klus te bespreken.

Oorzaak wc verstopping opsporen

Om een verstopping effectief te verhelpen is het van belang om te weten waar de verstopping zich bevindt en wat de oorzaak is. Op basis hiervan kan er bepaald worden wat de beste manier is om de verstopping te verhelpen.

Is de wc bijvoorbeeld verstopt doordat u te veel wc papier heeft gebruikt? Of is er een object in de wc gevallen zoals bijvoorbeeld een wc-blokje? Probeer dan om het object weer uit de wc te halen. Het is hierbij aan te raden om rubberen handschoenen aan te trekken en eventueel een plopper te gebruiken om de verstopping los te maken. 

Wordt u liever geholpen door een vakman? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Spijkenisse.

Zichtbare wc verstopping

Een zichtbare wc verstopping is meestal eenvoudig zelf te verhelpen doordat de verstopping niet diep in het toilet zit. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld nog een deel van de prop wc papier ziet zitten in de afvoer van de wc.

In de meeste gevallen zit de verstopping dan in de kronkel van de afvoer. Dit kunt u eenvoudig zelf verhelpen door met rubberen handschoenen aan het overtollige wc papier eruit te halen. Om de verstopping in de kronkel van de afvoer los te maken kunt u ook de wc ontstoppen met een plopper.

Probeer de oorzaak van de verstopping niet weer weg te spoelen om te voorkomen dat de afvoer gelijk weer verstopt. Het is aan te raden om het in de juiste afvalcontainer te gooien.

Is het u het zelf niet gelukt? Of wilt u het liever laten doen door een ervaren ontstopper? Neem dan gerust contact op met Riool Ontstoppen Spijkenisse op 0181 202 692.

Wc ontstoppen met plopper

Het gebruiken van een plopper is waarschijnlijk de meest bekende manier om een wc te ontstoppen. Hieronder leggen wij u uit hoe u een plopper effectief kunt gebruiken:

Het is aan te raden om het rubber van de zuignap eerst onder een warme kraan te houden. Dit maakt het rubber flexibel waardoor de zuignap beter aansluit op de hals van de afvoer. De zuignap moet de hals van de afvoer goed af kunnen dekken.

Bij deze methode is het de bedoeling dat de verstopping los komt door het terugtrekken van de ontstopper. Het is van belang om de verstopping niet vaster te duwen door hard te duwen. Duw de plopper daarom rustig naar beneden en creëer vervolgens zuigkracht door de plopper naar boven te trekken.

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Heeft de plopper niet gewerkt? Dan kunt u wc verstopping wellicht nog verhelpen door een emmer mer water en afwasmiddel in de wc te gooien. Wanneer vet en etensresten door de wc gespoeld worden kan dit erg effectief zijn.

Het kan daarnaast ook helpen bij verstoppingen van te veel wc papier, maandverband, tampons of babydoekjes. Hoe u dit het beste kunt doen leggen wij hieronder uit.

Om opspattend of overlopend water op te vangen kunt u het best eerst een aantal handdoeken op de vloer leggen. Vul een emmer of grote bak met warm water en afwasmiddel. Let er op dat het water niet te heet is. Kokend heet water kan het porselein aantasten.

Om zoveel mogelijk druk te creëren op de verstopping is het van belang om de emmer of bak vanaf ongeveer een meter boven de wc leeg te gooien. Hopelijk zorgt dit ervoor dat de blokkade los komt.

Heeft het water met afwasmiddel niet geholpen? Bel dan gerust naar WC Ontstoppen Spijkenisse op 0181 202 692 om uw situatie te bespreken.

Let op met een ontstoppingsveer

Het gebruiken van een ontstoppingsveer is niet verstandig voor het ontstoppen van uw wc. De kans is groot dat u met de veer vast komt te zitten in de afvoer.

Een ontstoppingsveer is gemaakt van staal en kan bij verkeerd gebruik veel schade aanrichten aan de binnenkant van de afvoer en het toilet zelf.

Denkt u dat het nodig is om een ontstoppingsveer te gebruiken? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Spijkenisse.

Wc verstopping nog aanwezig?

Bent u er niet in geslaagd om de verstopping zelf te ontstoppen? Schakel dan de hulp in van WC Verstopt Spijkenisse. Onze ervaren ontstoppers lossen de verstopping vakkundig en snel op.

Zorgvuldig en doelgericht, dat is hoe we te werk gaan. Wij werken met moderne apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen verhelpen! Daarnaast helpen we u graag met het preventief onderhouden van uw riool en afvoer.

Wilt u de hulp van een ervaren loodgieter? Aarzel niet en bel voor een afspraak op 0181 202 692.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Spijkenisse helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Spijkenisse? Riool Ontstoppen Spijkenisse staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Spijkenisse.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Spijkenisse? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Spijkenisse!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Spijkenisse

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Spijkenisse?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Spijkenisse via 0181 202 692. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0181 202 692

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Spijkenisse?

De prijzen van Riool Ontstoppen Spijkenisse zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Spijkenisse komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Spijkenisse?

Ontstoppingsdienst Spijkenisse ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Spijkenisse verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Spijkenisse helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Spijkenisse bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Spijkenisse inschakelen? Neem gerust contact op via 0181 202 692.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Spijkenisse en omstreken. Waar u ook woont in Spijkenisse, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in het centrum, Schiekamp-Hoogwerf, Maaswijk, Sterrenkwartier, Groenewoud, Waterland, De Hoek, Schenkel of Hekelingen. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0181 202 692 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Spijkenisse zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Spijkenisse op 0181 202 692.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Spijkenisse? Neem gerust contact op via 0181 202 692.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Spijkenisse op 0181 202 692.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Spijkenisse was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

LTC Spijkenisse

Riool Ontstoppen Spijkenisse is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Kinepolis Spijkenisse

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Spijkenisse.

Esther

Spijkenisse Medisch Centrum

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Spijkenisse is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button