3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Gootsteen Ontstoppen Spijkenisse

Wij beëindigen uw gootsteen verstopping!

Gootsteen ontstoppen Spijkenisse

Gootsteen Ontstoppen Spijkenisse? Loopt het water niet meer goed weg? Of is uw gootsteen verstopt? Schakel dan gerust de hulp in van Riool Ontstoppen Spijkenisse.

We helpen regelmatig mensen die een verstopte gootsteen hebben door vastzittend eten of een ophoping van vet, olie of zeepresten. In de meeste gevallen is de oorzaak snel gevonden en kunnen wij het probleem voor u in een mum van tijd verhelpen.

Heeft u last van een verstopte gootsteen? Neem dan gerust contact op met Gootsteen Ontstoppen Spijkenisse via 0181 202 692. Onze loodgieters staan voor u klaar en helpen u graag!

Gebruik deze middelen niet

Bouw- en supermarkten hebben een groot assortiment aan ontstoppingsmiddelen. Onze loodgieters zijn geen voorstander van deze middelen omdat er explosies kunnen ontstaan of chemische verbrandingen. Wij raden het gebruik daarom ook af.

Wij worden regelmatig gebeld voor een gootsteenverstopping die al geprobeerd is op te lossen met ontstoppingsmiddelen. Een nadeel van de meeste middelen is dat er chemicaliën in zitten die een bijtende werking hebben. Het is mogelijk dat de binnenkant van uw afvoer wordt aangetast of dat uw huid een chemische verbranding oploopt. Daarnaast kunnen de middelen hard worden waardoor er klonten gevormd worden.

Ontstoppingsmiddel is niet alleen slecht voor uw afvoer, het is ook niet goed voor uw gezondheid en het milieu. Bij het gebruiken van de middelen komen er namelijk schadelijke gassen vrij die u niet in moet ademen. U kunt hierdoor ademhalingsproblemen krijgen. Daarnaast is het wegspoelen van de chemische middelen niet goed voor het milieu omdat het rioolwater er mee vervuild wordt.

Is uw gootsteen verstopt? Bel dan nu met Riool Ontstoppen Spijkenisse op 0181 202 692 om uw situatie te bespreken.

Oorzaak gootsteen verstopping

Om de verstopping goed te verhelpen is het belangrijk om de oorzaak van de verstopping te bepalen. Daarbij is het van belang om te achterhalen waar de gootsteenverstopping zich bevindt in de afvoer. Afhankelijk van de oorzaak en de locatie van de verstopping in de afvoer, kan bepaald worden welke ontstoppingsmethode het best is.

De meeste verstoppingen in de gootsteen ontstaan door het ophopen van etensresten en vet/olie in de afvoer. Veel mensen denken dat vloeibaar vet/olie wel door het water weggespoeld wordt maar dit is niet zo. Vet/olie gaat juist stollen in de afvoer waardoor dit kan ophopen en etensresten eraan vast kunnen kleven.

Denkt u dat etensresten en vet/olie de oorzaak zijn van uw verstopping? Dan is het aan te raden om de verstopping naar boven te halen met een waterstofzuiger of de zuiging van een plopper. De verstopping kan hardnekkiger worden op het moment dat u de blokkade verder de afvoer in duwt.

Heeft u onze hulp nodig? Bel dan met Riool Ontstoppen Spijkenisse via 0181 202 692.

Gootsteen ontstoppen met een plopper

De gootsteen ontstoppen met een plopper is een welbekende methode om een verstopping op te lossen. Het werkt niet altijd voor hardnekkige verstoppingen maar kan voor kleine blokkades zeer effectief zijn. Maar hoe gebruik je een plopper? Wij leggen het u graag uit:

Zet de rubberen zuignap van de plopper op de afvoer. De zuignap moet volledig over de afvoer heen zitten. Vervolgens kunt u de steel van de plopper op en neer bewegen. U hoeft hiervoor niet te veel kracht te gebruiken. Het gaat erom dat u met de plopper zuigkracht creëert. Hard duwen met op en neer te bewegen kan de verstopping hardnekkiger maken.

Wanneer u goede zuigkracht creëert met de plopper, ziet u deeltjes van de verstopping naar boven komen. Blijf dan op en neer bewegen tot de verstopping helemaal weg is.

Lukt het u niet om de gootsteen te ontstoppen met een plopper? Neem dat contact op met Gootsteen Ontstoppen Spijkenisse via 0181 202 692.

Gootsteen ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Zuiveringszout en azijn zijn twee middelen die gebruikt kunnen worden om de gootsteen te ontstoppen. Het is voor een hardnekkige verstopping niet altijd effectief maar het voordeel hierbij is dat deze middelen uw afvoer niet aan kunnen tasten. Het is daarom altijd de moeite waard om te proberen. Hoe dit werkt? Wij leggen het u graag uit:

Pak een emmer of bak. Doe hier zuiveringszout en azijn in en roer het door elkaar. Vul de bak of emmer met heet water en roer het mengsel nog eens door elkaar. Giet de mengeling vervolgens vanaf zo hoog mogelijk in de afvoer om druk te creëren op de afvoer. Hopelijk komt de verstopping meteen los. Indien dit niet het geval is, kunt u het mengsel een nacht in laten werken.

Heeft u nu nog steeds last van een verstopte gootsteen? Dan is het waarschijnlijk een hardnekkige verstopping. Onze loodgieters helpen u graag! Neem contact op met Ontstoppingsdienst Spijkenisse via 0181 202 692.

Afvoer ontstoppen door professionals

Riool Ontstoppen Spijkenisse staat voor u klaar wanneer u uw gootsteen wilt laten ontstoppen door professionals. Onze loodgieters kunnen de verstopping, indien gewenst, met spoed oplossen.

De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren waaronder: de ernst van de verstopping, de nodige inspecties, het aantal arbeidsuren, de uitgevoerde reparaties, en de gereedschapskosten.

Afvoer Ontstoppen Spijkenisse hanteert eerlijke prijzen en daarnaast berekenen wij geen voorrijkosten. Voordat we starten met onze werkzaamheden maken wij altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Wij starten onze werkzaamheden pas wanneer u goedkeuring gegeven heeft op de prijsopgave.

Onze ontstoppers hechten waarde aan eerlijkheid en transparantie. Wilt u uw verstopping direct laten verhelpen? Neem dan contact met ons op via 0181 202 692.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Spijkenisse helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Spijkenisse? Riool Ontstoppen Spijkenisse staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Spijkenisse.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Spijkenisse? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Spijkenisse!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Spijkenisse

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Spijkenisse?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Spijkenisse via 0181 202 692. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0181 202 692

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Spijkenisse?

De prijzen van Riool Ontstoppen Spijkenisse zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Spijkenisse komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Spijkenisse?

Ontstoppingsdienst Spijkenisse ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Spijkenisse verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Spijkenisse helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Spijkenisse bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Spijkenisse inschakelen? Neem gerust contact op via 0181 202 692.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Spijkenisse en omstreken. Waar u ook woont in Spijkenisse, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in het centrum, Schiekamp-Hoogwerf, Maaswijk, Sterrenkwartier, Groenewoud, Waterland, De Hoek, Schenkel of Hekelingen. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0181 202 692 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Spijkenisse zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Spijkenisse op 0181 202 692.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Spijkenisse? Neem gerust contact op via 0181 202 692.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Spijkenisse op 0181 202 692.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Spijkenisse was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

LTC Spijkenisse

Riool Ontstoppen Spijkenisse is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Kinepolis Spijkenisse

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Spijkenisse.

Esther

Spijkenisse Medisch Centrum

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Spijkenisse is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button